Vi delar ut biblar – och folk vill ha!

Har ni sett korgen som finns på bordet vid soffhörnan i kyrkans foajé?
Kombinationen av ett stort antal Nya testamenten som aldrig blivit utdelade och en kyrkhall där många sitter en stund i väntan på mat, väntan på buss eller bara för att man behöver nånstans att ta vägen en stund blev en hit! Korgen finns där sedan kanske nån gång i mars, och i början hade vi bara NT på svenska där. Vi missade tyvärr att föra statistik på hur många biblar som lagts dit, och vi är flera som fyllt på… Karins beräkning ligger på att vi nog borde vara uppe i nånstans mellan 25 och 30 st nu!
Vi har även lagt dit biblar på andra språk än svenska nu den senaste tiden… samt lite mer material.

Tacka Gud för alla som velat ha en bibel och be att de ska läsa och få möta Jesus!

Nu har Goda Nyheter ( f.d. Gideoniterna, en organisation som jobbar för att sprida bibeln tex på skolor och hotell) bidragit med fler biblar. Tack!

Vill du vara med och dela ut biblar, tex på Campus, Solbacken eller nån annan stans? (på Campus i höstas fick man ge bort över 50 biblar på mindre än 1,5 timme!) Du är välkommen med när Goda nyheter gör nästa satsning (utan krav på att bli medlem). Kontakta Kurt Westermark: Kurtw1941@outlook.com