Sommaren 2021

I juni flyttar vi ut vår verksamhet till Mobackenkyrkan (Mobackavägen 40)!Det blir ungdomshäng på fredagar, gudstjänster, konserter, läger mm. Och så kan man besöka Kafé Mobacken för ett fika, ta en tur runt discgolfbanan eller spela lite bangolf eller volleyboll eller bara göra picnic i parken!

Nytt för i år är något vi kallar Tillsammans: några tillfällen då vi träffas för att umgås, kanske spela volleyboll, kubb eller annat. Se mer här: TILLSAMMANS

I år ses vi på Mobacken 4 juni – 22 augusti, och börjar om här i stan den 29 augusti.
Här är sommarens program: Sommarprogram Mobacken 2021
Det kan komma sena ändringar pga av Coronaläget: håll utkik på  www.mobackenkyrkan.se

Café Mobacken kommer att ha öppet tis-sön 12-16.00 29/6-15/8.
Café Mobacken öppnar 29 juni .
Våra öppettider är tisdag-söndag kl 12.00-16.00
Vi har fika och även enklare mat att köpa. Vi har minigolf, discgolf och en fin lekpark att leka i.

Vi kommer att ha öppet för minigolf , discgolf och ett enklare fika veckan före midsommar tisdag-torsdag kl 10.00-15.00
Välkomna att besöka oss