Information från styrelsen angående Vaccinationsbevis

Motivering vaccinationsbevis EFS-kyrkan Stationsgatan 18 i Skellefteå

Styrelsen för Skellefteå EFS har beslutat att följa Folkhälsomyndighetens direktiv om vaccinationsbevis vid våra söndagsgudstjänster och större sammankomster. Styrelsens motivation lyder som följer:

” Vi är ofta fler än 100 personer som firar söndagsgudstjänst tillsammans. Därför har vi av omtanke till vår nästas hälsa beslutat att tillämpa kontroll av vaccinationsbevis vid besök av våra söndagsgudstjänster och större sammankomster. Vi hoppas att vi tillsammans skall få detta att fungera tills dessa restriktioner upphör. De personer som inte kan eller av andra orsaker inte vill uppvisa vaccinationsbevis, rekommenderar vi att besöka närliggande mindre gemenskaper som också firar Gudstjänst.”

Vid söndagsgudstjänster eller större sammankomster gäller följande:

• Alla personer över 18 år behöver visa giltigt vaccinationsbevis. Du som är fullt vaccinerad kan få ett vaccinationsbevis till din telefon via Kivra eller covidbevis.se. Du kan även beställa vaccinationsbevis på papper via E-hälsomyndigheten. Kom ihåg att förnya ditt covidpass om det var flera månader sedan du fick det.
  • När du kommer till kyrkan och ska gå in i någon av de två huvudingångarna till kyrksalen visar du upp ditt vaccinationsbevis för de personer som utför kontrollen vid ingångarna. Kom ihåg att du kan behöva legitimera dig.
  • Inga personuppgifter kommer att sparas.

Musik i advent

Även för musik i advent kommer vaccinationsbevis att behöva uppvisas tillsammans med legitimation för att kunna besöka arrangemanget. Observera att det är 200 personer (exklusive medverkande) per arrangemangstillfälle som kommer att få plats. Arrangemanget går av stapeln lördag 4 december kl. 16.00 och 19.00.

Meddelande till ansvarsgrupperna och medlemmar

Ta del av den skriftliga rutin som styrelsen antagit gällande vaccinationsbevis. Du hittar den under ”medlemsinfo” och ”info från styrelsen” på hemsidan. Lösenordskyddat innehåll.

/Styrelsen i Skellefteå EFS 2021-11-30

2 tankar kring ”Information från styrelsen angående Vaccinationsbevis

1. Sänder ni någon av era gudstjänster eller konserter på webben? För oss som är förkylda.

2. Hej Åsa. Vi spelar alltid in våra vanliga gudstjänster och lägger ut en ljudfil på hemsidan efteråt, däremot har vi inte fn möjlighet att direktsända gudstjänsterna. Fast: 12/12 sänder vi gudstjänsten i närradion: på FM 89,7 Mhz.
    Musik i advent filmas, redigeras och kommer att läggas ut så att man kan se i efterskott. Håll utkik!

Och du: krya på dig!

Kommentarer är stängda.