Ett iCentrum om livet – mitt i livet

ung_intervju.jpg

Söndagens iCentrum kan sammanfattas med ett ord: "Livsnära". Vi fick möta några människor som alla var mitt i livet även om de var i olika åldrar. Det blev spännande möten där de tre personerna verkligen bjöd på sig själv och där vi alla hittade något vi kände igen oss i.

Vi fick höra om alla aktiviteter man vill hinna med som ung vuxen och funderingar kring livets mening och tricket att kombinera olika saker för att hinna med mer än man egentligen kan…

MIL_intervju.jpg

…vi fick höra Gunilla Lundmark berätta  livet mitt i livet. Om att balansera yrkes-, förenings- och familjeliv och hur naturen och trädgården ger välbehövlig vila mitt i alla måsten.  Plus att hon frågar Gud om vad hon ska sluta göra…

gammal_intervju.jpg

…och vi fick höra Inger Hammarsten berätta om livet mitt i sorgen efter sin makes bortgång. Ett starkt vittnesbörd om saknad, om tro och en uppmaning om att vi ska krama varandra ofta.

erika.jpg

Vi fick – som vanligt  – mycket tankvärda funderingar och sånger. Både av Gustav Jacobsson som också pratade klokt om hur livet både kan innebära långa krokiga vägar och genvägar och av Erika Kågström som bl a bjöd på en bedårande vacker version av "Jag vill tacka livet" tillsammans med Mattias, Tobias och David.