Vill du ge en gåva?

Vill du ge en gåva till EFS kyrkan?
Du kan använda följande konton: bg Swedbank 207-1108,   pg 386029-3

Har du provat autogiro?

Genom EFS autogiro kan du regelbundet stödja EFS arbete. På autogiroblanketten kan du välja var du vill ge pengar, exempelvis Skellefteå missionsförening. Gåvan dras från ditt konto den 28:e varje månad. Skriv ut och fyll i blanketten nedan och skicka in den till EFS, Box 23001, 750 23 Uppsala eller lämna den till någon i styrelsen eller personalen som hjälper vi dig att skicka in den.

Tre fördelar med EFS autogiro

1. Det förenklar ditt regelbundna givande
2. Det bidrar till ett långsiktigt och kontinuerligt EFS-arbete.
3. Det minskar EFS administration.

Här hittar du blanketten

Swish

Nu har EFS kyrkan ett swish-konto. Det öppnar möjligheten att ge gåvor till kyrkan med mobiltelefonen när som helst. Varför inte swisha även kollekten de söndagar du inte kan vara med på gudstjänsten. Detta är vårt swish-nummer: 123 282 6873

Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Olof Viklund (070-5860764) eller Tomas Åström (070-5510975) i styrelsen.