Oj, vilken Midvinterfest

Oj vilken kväll vi fick vara med om. Årets traditionsenliga Midvinterfest – där EFS-kyrkan visar upp alla körer och all musik som övar i kyrkan under veckorna –  blev en mycket välbesökt sådan. En fullsatt kyrka fick höra United, Trinity, Vox Nova och barnkören Hopp. Och set bästa är att de besökare som  blev  sugna på att själva vara med har chansen! Hör av er till körledarna!

Vår nya präst Karin Lindmark bjöd på en inspirerad andakt och efter musikgudstjänsten visade körerna även upp sina gastronomiska färdigheter, med ett gigantiskt fikautbud.

Vi fick också ett smakprov på Skellefteås nya storband –  Station Street Big Band – som bjöd på en glimt av sin kommande repertoar tillsammans med solisterna Rune Steinwall och Anna Wallgren. Konferencier var Roger Wikström.