Vad tycker du? Skall vi renovera entrén och kyrksalen?

kyrkan.jpg foajen.jpg

Det var många som uppskattade presentationen av den tilltänkta renoveringen av entrén och kyrksalen men det fanns några kritiska röster. Styrelsen och de anställda vill göra det för att försöka nå ungdomar och barnfamiljer. Vad tycker du? Vågar vi satsa för framtiden eller är det onödigt? Är du för eller emot renoveringen? Skriv gärna varför du tycker si eller så! Låt oss ventilera åsikter i en öppen och positiv anda!

Klicka på "Comments" för att svara.

2 reaktioner på ”Vad tycker du? Skall vi renovera entrén och kyrksalen?

1. Jag är för en renovering. I stort så tycker jag att förslaget som lades fram var mycket bra och jag upplevar att det också är responsen från alla jag talat med! En del detaljer bör diskuteras. t.ex tror jag inte det fungerar med lösa möbler i kyrktorget, där måste allt vara fast. Vad gör vi med orgeln? Kan den placeras längst bak?

2. Fy, vad snyggt! Vore ju oerhört kul om man kunde möta bl a alla Arken-gäster med både tydlig information om EFS-Kyrkan och lockande inredning. Jag är helt för!

Kommentarer inaktiverade.