UngaVuxna

Söndagar klockan 14:00 träffas vi på EFS-kyrkan i Skellefteå. Träffarna ser lite olika ut. Vissa har mer fokus på att träffas och umgås medan andra har teman med fokus på fördjupning i den kristna tron.

UngaVuxna – Gemenskap. Vi umgås och gör en aktivitet tillsammans som att grilla, spela spel, bowla m.m. Samlingen passar sig för både dig som ser sig som kristen och dig som bara söker en god gemenskap.

UngaVuxna – Djupare. Vi får tillfälle att fika, lovsjunga, lyssna på bibelstudium och samtala i våra samtalsgrupper.

Program:

28/8 Uppstart, fika, lära känna och trevliga lekar

4/9 Tema: Finns det mer att upptäcka i livet?

11/9 Discgolf i Bergsbyn

18/9 Tema: Vem är Jesus och varför dog Han?

25/9 Öppen gemenskap på Stigs Café

Välkommen!
Johan Lundgren
Ungdomspräst

Instagram: EFS.i.Schtaan
Facebook: EFS Skellefteå

I höst ordnar EFS-Skellefteå återigen en resa till Livsväg i Uppsala!

Resan är ett perfekt tillfälle för dig som vill fördjupa din tro, lära känna nya kristna vänner, och gillar en härlig road trip!

Vi samlas redan 17:00 på Torsdagen 17 November och reser sedan ner till Örnsköldsvik där vi övernattar.

Det är möjligt för unga vuxna från både Umeå och Ö-vik att sammanstråla med oss på resan.

Eftersom du blir borta på fredagen är det en god idé att se över eventuella ledighetsansökningar redan nu,

Pris:Vi delar på kostnaden för resan. Förra året blev priset ca. 800 kr för minibusshyra samt resa båda vägarna.

Anmälan till Resan till Livsväg

Anmälan till själva konferensen sker separat via Livsvägs egen hemsida: livsvag.efs.nu

Mer information om resan tillkommer löpande