Samtalstältet på Trästock

I veckan är det ganska lugnt på Mobacken, i alla fall på ungdomssidan. Men istället är det fullt ös på Nordanå och Trästocksfestivalen. Sommarkyrkan har satt upp ett tält på området som fungerar som samtalstält. Det håller vi, med hjälp av ett stabilt gäng från några olika kyrkor, öppet från sju till ett på kvällen/natten, och dit in kommer en hel del människor. Vissa vill bara värma sig och har hört rykten om att det finns kaffe och kakor. Men de allra flesta vill prata om saker och många har riktigt svåra frågor.

Just nu laddar vi i Sommarkyrkan för den sista kvällen. Vårt lager på över 300 kakor har tagit slut så vi bakar fler, kokar kaffet och hoppas att det blir spännande och intressanta samtal även ikväll. Det är roligt och spännande att vara där, och samtidigt väldigt utmanade så be gärna för oss som teamar på området, och alla ungdomar som är där!

Och råkar ni befinna er på området är ni varmt välkomna att komma och hälsa på oss i tältet!