Pausad gudstjänstverksamhet!

Många av oss medlemmar i EFS kyrkan fick i dag detta meddelande via SMS:

Hej!

Vi hade önskat få hälsa er välkomna på söndag till årets första iCentrum-gudstjänst men på grund av rådande pandemi och det skenande smittoläget så kommer vi att pausa gudstjänstverksamheten på kyrkan tillsvidare. Styrelsen har möte på måndag och kommer då att bland annat diskutera pandemiläget ytterligare och förhoppningsvis ska vi kunna erbjuda digitalt alternativ from nästa söndag. Vi återkommer när vi har mer information. Håll ut och trevlig helg på er!

/Styrelsen

2 tankar kring ”Pausad gudstjänstverksamhet!

1. Vi var trots allt några som kom till dörren . Vi hade gärna sett att det hade funnits ett anslag om paus.

2. Hej Gösta. Jag ber verkligen om förlåtelse! Det blev en miss, och jag hoppas att vi ska kunna vara bättre på att gå ut med info på flera sätt i framtiden.
    / Karin Lindmark

Kommentarer är stängda.