Barnkören HOPP

Hopp logo

Sugen på barnkör? Till Hopp är alla barn mellan 4 och 7 är jättevälkomna. Vi övar varannan söndag mellan 12.30-13.15 samma söndagar som kyrkan har iCentrum-gudstjänster. På kyrkkaffet före övningarna finns det varmkorv och fika att ladda upp med. Körövningarna håller till i Café Lighthouse (alldeles intill Arken), men vi samlas utanför i foajén och går in tillsammans.

Ledare för kören är Lina Grenholm, Lisa Lundmark och Maria Philipsson. Har du frågor eller vill anmäla ditt barn till kören, kontakta oss på mail: barnkorenhopp@efskyrkan.nu

Kontaktperson:
Lina Grenholm 070-4014030

4 reaktioner på ”Barnkören HOPP

1. De här tiderna träffas vi och sjunger vårterminen 2016;

17 januari                        – Terminsstart, övning

31 januari                        – Övning

13 februari                      – Midvinterfesten 18.00 (samling 17.15 i Lighthouse )

28 februari                      – Övning