iCentrum-gudstjänst 29 augusti

Dagens iCentrum-gudstjänst var den första på Stationsgatan efter sommarperioden. Sommarens gudstjänster har varit i Mobackenkyrkan. Vi var ett 90-tal som samlats och vi följde förstås de gällande Covid-restriktionerna.

Temat för gudstjänsten var ” Nu kör vi!”. Anna-Karin Falkman, Anna Vallgren och Elin Öhlund sjöng och pratade omkring temat. De funderade med oss omkring frågorna ”Vart är vi på väg?” och ”Är vi på spåret?”. Dagens text handlade om den barmhärtige samariten. Vi fick tankar och idéer på hur vi kan vara ”samariter” på den plats vi är och i den tid vi lever i nu.

Mästerskapet var på plats och höll i musiken på ett härligt sätt. Söndax, vår söndags-skola och Tweens för de från klass 3 och uppåt träffades på egen plats under gudstjänsten men deltog i den festliga inledningen då alla hade ballonger i sina händer.

Tack Gud för att vi fått börja en ny höst i vår kyrka. Vi ber om att vi ska få fortsätta träffas och att restriktionerna ska minska allt eftersom.

1 tanke kring ”iCentrum-gudstjänst 29 augusti

1. Vilken bra uppstart. Verkligen en gudstjänst i tiden som verkligen levde upp till Icentrums målsättning. Imponerande att kunna knyta an så bra till dagsaktuella läget i samhället.
    Synd att vi inte fick nåt ljud från mästerskapet i avslutningssången. En jättemiss.
    Kommentarerna från närradiostudion kunde också varit lite mer korrekta.
    Spelades gudstjänsten in så vi kan få höra den igen??
    En MP3 fil som förr i världen hade varit toppen.

Kommentarer är stängda.