Hjälpen når fram!

Vi har fått en direktrapport från Tigray, där EFS hittills har stöttat Mekane Yesus-kyrkans hjälparbete med en miljon kronor ( pengar som samlas in utanför den vanliga budgeten):
Den första konvojen fram redan för ett par veckor sedan!
Mekane Yesus -kyrkans hjälporganisation ( DASSC) berättar:
Hjälp för mer än 4.5 miljoner birr har distribuerats i Tigray i samarbete med vår partner EFS. Två lastbilar har sänts till Mekele, regionshuvudstad i Tigray. Nu har 65 900 kg vetemjöl, 5880 liter matolja, 580 filtar, 580 lakan, 170 madrasser i olika storlekar och en del pengar kunnat utdelas.
Din gåva behövs i Tigray, swisha till: 900 9903, skriv ”Tigray
Så härligt att kunna känna att man fått vara med och hjälpa en människa i nöd!
More than 4.5-million-birr worth of food and materials have been distributed in Tigray Region by the #EECMY_DASSC.
In collaboration with our partner Swedish Evangelical Mission, The EECMY-DASSC has sent a convoy of 2 trucks to Mekele, the capital of Tigray Region. Thereby, 65,900 kg of wheat flour, 5880 liter of food oil, 580 blankets, 580 bed sheet, 170 different size mattress and cash transfer to the vulnerable has been distributed.
As it is well known; the EECMY-DASSC is reaching vulnerable people all over Ethiopia whenever there is crisis by using the existing church structure as an apparatus to reach local people. This is a part of our intervention on humanitarian response for conflict affected people in Tigray Region -Mekelle Project. Currently, we are working closely with the Regional Government to reach the vulnerable people in Tigray. We welcome friends and partners who wish to join us to support in addressing the current crisis in Tigray.