Gudstjänst 27/11

psalmorkestern
Idag firade vi det nya kyrkoåret. Psalmorkestern ackompanjerade härliga adventssånger.

christina-och-bengt
Christina Fridolfsson sjöng för oss ackompanjerad av Bengt Fridolfsson.

johan-2
Förutom underbar musik fick vi lyssna på en predikan av Johan Lundgren. Han pratade om att detta nu är starten på det nya kyrkoåret och precis som Jesus red in i Jerusalem så får han rida in i våra liv. Jesus är fredsfursten och ett av våra uppdrag som kyrka är att verka för fred på jorden, vilket vi kan göra på många olika sätt.

Tyvärr har vi även denna söndag haft problem med inspelningen av ljudet från gudstjänsten.

1 tanke kring ”Gudstjänst 27/11

1. I går verkade det vara helt OK med ljudinspelningen av gudstjänsten. Under veckan hade vi rensat datorn från virus och spionprogram som hade smugit sig in. Vi trodde att problemet var löst men efter 44 minuter hängde datorn sig. Tidigare hade den hängt sig i början av gudstjänsten.

Nu byter vi inspeningsprogram. Det gamla verkar ha kompatibilitetsproblem med Windows 10. Om det inte räcker går vi tillbaka till Windows 7. Vi beklagar problemet!

Kommentarer är stängda.