augusti, 2022

28aug11:0013:00Höststart på EFS-kyrkan! Autumn start at the EFS Church!iCentrum. En timme om...

Mer

For English: scroll down.

Vi rivstartar med iCentrum, kyrkfika och med stor glädje att ses igen!
Dagens tema är:
”Kan själv – eller? En timme om vägval och vägvisare. ”
Mats Bergqvist sjunger, Mästerskapet spelar och Clara Lundström, Josefine Åman och Karin Lindmark leder. Och så är det Söndax och Tweens!  Kyrkkaffe.

Och dessutom:  Föreningsmöte!

”Välkommen till föreningsmöte söndag 28 augusti i anslutning kring kyrkfikat ca 12.30. Styrelsen kommer bland annat att informera om bakgrunden till tilltänkt satsning på barn- och ungdomsarbetet from hösten 2022. En del av satsningen påverkar föreningens lokaler och ekonomi varför vissa beslut kommer att behöva tas av föreningsmötet. Varmt välkommen!”
PS. Inte medlem? Välkommen ändå att se och lyssna… Och skulle du vilja bli medlem: säg bara till! (kontakta gärna Karin Lindmark, 070-62 741 93 innan)

Information in English:
Our first service in our church in town after the summer! We translate into English by headphones for everyone who prefer English.

Sunday School for both younger children and Tweens.
Coffee is served after the servicel

At about 12.30 there is an information meeting for members in our church, but other interested are also welcome to join!. And you are also welcome to become a member! If you would like to have more information about membership, please contact our minister Karin Lindmark, 070-62741993 karin.lindmark@efskyrkan.nu.

(Söndag) 11:00 - 13:00