Dags att ansöka till sommarkyrkan på Mobacken!

Länk till ansökan hittar du på www.skelleftea.se (arbeta – feriepraktik) från v. 14 – 16

OBS!! Var noga med att specificera att du vill jobba på EFS, Mobackens sommarkyrka, och vilken period du önskar! Skicka samtidigt ett mail till helena@efskyrkan.nu och berätta mer om vem du är, varför Du vill jobba på sommarkyrkan, vad du har för förväntningar och tidigare erfarenheter.   Vad är SOMMARKYRKA på Mobacken 2008 I år har du som går 9:an eller 1:an på gymnasiet möjlighet att söka ett roligt, utvecklande och givande sommarjobb: sommarkyrka på Mobacken!

moback06.jpg

Du kommer bo tillsammans med 3 eller 4 andra + en kaplan/ledare ute på Mobackens sommarhem. Det är basen för de tre veckor ni kommer jobba tillsammans. Perioderna kommer bli :

1) v. 25 – 27  2) v. 28 – 30

Vi söker dig som vill förgylla sommaren för människor i Skellefteå, växa som person (vilket man gör genom att jobba tillsammans med andra) och växa i din kristna tro och . En vecka med sommarteamet kan innebära att) Ordna roliga aktiviteter/träffar på Mobacken för ungdomar + hålla i andakter tillsammans, besöka ålderdomshem, ha söndagsskolan på Mobacken, hjälpa till med musikcaféer, mm.

Team period 2

kommer också hålla till på Mobacken, men kommer ha en extra spännande utmaning, att jobba utåtriktat på Trästocksfestivalen. Förra sommaren satte vi upp ett samtalstält. Teamets uppgifter kommer bl a bli att göra i ordning tältet, baka så det finns fika att bjuda på och bjuda in folk att komma och hälsa på i tältet och delta i praktiska uppgifter på området. Vuxna ledare kommer att finnas med i detta. För mer info: prata med Helena, jobb. 0910-53516. Mail: helena@efskyrkan.nu