Spännande iCentrum nu på söndag!

himlen-kan-vanta

För två veckor sedan hade vi premiär för iCentrum – vår nya satsning som kommer att fortsätta hela våren Nu är det dags igen. Den här gången är ämnet stort och brett, det handlar om vad vi egentligen tror och hoppas på.

Kom och var med, och ta gärna med dig någon som kanske skulle tycka detta vore intressant. Som vanligt handlar det om en öppen gudstjänst, fylld av musik som passar både dig som aldrig satt din fot i en kyrka, du som är tveksam men nyfiken och du som ofta och gärna besöker EFS-kyrkan. En timme om livet – mitt i livet. Söndag 25 januari kl. 11.00-12.00.

Denna söndag leds iCentrum av Helly Ershag, Jan-Eric Eriksson och Micke Johannsson. Plus givetvis Mattias ”Kågis” Kågström och alla hans musiker. Välkomna!